Samen eten

 

 

20200920 Kookgroep Tafel

Eénmaal in de maand bestaat er voor alleenstaanden de mogelijkheid om aan te schuiven aan de eettafel. Er is een groepje vrijwilligers dat een fijne maaltijd kookt. Die bestaat veelal uit drie, soms vier gangen.

De inloop van de avond is van 17.30 tot 18.00 uur en daarna gaan we aan tafel.

De gasten zijn altijd enthousiast en voldaan aan het eind van de avond. Het is elke keer een verrassing wat er wordt gegeten.

De bijdrage voor deze maaltijd is € 6,00 exclusief een drankje wat u natuurlijk niet verplicht bent om te nemen.

De datum van de maaltijd wordt bekendgemaakt via een e-mail, die u toegestuurd wordt en in de maandelijkse nieuwsbrief. U kunt uw naam en e-mailadres opgeven via deze website om op de hoogte te blijven van de eetgroep en de eerstvolgende eetavond.

Er kunnen maximaal twintig gasten aan de maaltijd deelnemen. Dus wees er snel bij als u een e-mail krijgt met de nieuwe datum: want vol=vol. Voor wie te laat is met de aanmelding, bestaat de mogelijkheid om op de reservelijst te komen. Mocht er iemand afzeggen dan wordt u gebeld. Of u komt in aanmerking voor de eerstvolgende maaltijdavond; ook daarover wordt u gebeld.

Wij hopen u net als wij enthousiast te hebben gemaakt en bij de volgende maaltijd te mogen begroeten.

 

Aanmelden kan via e-mail: info@seniorenontmoetingspunt.nl , telefonisch bij het 50+ Ontmoetingspunt: 0314 84 56 30 of aan de balie t.a.v. Mimi Florijn.

 

20200920 Kookgroep Soepje
Een soepje vooraf.

20200920 Kookgroep Maaltijd

Een warme hoofdmaaltijd.

20200920 Kookgroep Toetje
En natuurlijk een toetje na.

 

image3 Miniatuur

image1 Miniatuur

image0 Miniatuur

 

image2 Miniatuur

Eet smakelijk!